Què has de fer si tens un conflicte?

A qui dirigir-nos?:

Als vostres tutors/es, a l’alumnat mediador o directament a les 4 professores que formen part de l’equip de mediació: Anna Moreno, Montse Jordà i Roser Salip.
Arribi a qui arribi la demanda es comunicarà a aquestes 4 professores que canalitzaran l’organització del servei.

Full de demanda: triem mediador/a

Quan la demanda o conflicte arriba a aquestes 4 professores, elles parlaran amb la persona que demana, o bé, si la demanda ve a través d’una tercera persona, parlaran amb les dues parts implicades. Si accepten la mediació es complimentarà el full de demanda en el que figuraran:

-part que fa la demanda,
-breu explicació del conflicte
-mediador/a que tria
-i dies més convenients per resoldre el conflicte (tenint en compte que
serà al migdia (3/4 de dues a 3/4 de tres)

La comissió permanent de Mediació (4 profes) parlen amb l’altra part i li ofereixen la possibilitat de participar del Servei

Ja sabem a quins mediadors correspon: fixem hora

Es convocarà als/les mediadors/es triats per orientar la mediació i decidir dia i es comunicarà a les parts quan es realitzarà la mediació

Horari de Mediació, horari de revisió i signatura d’acords

L’horari normal de mediació serà de (3/4 de dues a 3/4 de tres) l’alumnat implicat decidirà si es queda a dinar, aquell dia, si té temps de tornar a casa. Altra opció (entrepà, etc.) l’haurà de parlar amb l’Anna. Per a signar l’acord i per les revisions si que es farà servir l’hora del pati perquè és molt breu.

Llocs

Normalment es farà en un dels rebedors, però si per confidencialitat o altre motiu es creu convenient s’improvisarà altre espai.
(imagineu que és un conflicte d’aula i no es vol que se n’enterin la resta dels companys de que les parts parlen, és hora de sortida, per evitar ser vistes/os es pot triar altre lloc)

REITEREM: confidencialitat, neutralitat i via pacífica de resolució
Copyright 2010 Som diferents... i què?
Lunax Free Premium Blogger™ template by Introblogger